VIDEO INCREDIBIL/ Traficantii de droguri care s-au impuscat la Complexul Mic, FILMATI de camerele de supraveghere ale unui magazin

Publicat in Eveniment 10 Iulie 2014 5718 ori
Google+ WhatsApp
VIDEO INCREDIBIL/ Traficantii de droguri care s-au impuscat la Complexul Mic, FILMATI de camerele de supraveghere ale unui magazin
VIDEO INCREDIBIL/ Traficantii de droguri care s-au impuscat la Complexul Mic, FILMATI de camerele de supraveghere ale unui magazin

Max-Media.ro a intrat în posesia unor imagini inregistrate de camerele de supraveghere ale unui magazin, care au surprins (parțial) cum s-au petrecut lucrurile marți seara, în cartierul Ploiești Nord, acolo unde s-a tras cu un pistol letal.

 

 

 

Indivizii implicați s-au ciocnit prima oară în magazinul din zona Complexul Mic. În filmări, se vede un personaj îmbrăcat în pantaloni scurți albaștri și tricou galben, cu șlapi în picioare (sec. 40 Filmare 1; sec. 50 Filmare 2; sec. 43 Filmare 3; min. 1.18 Filmare 4), cum intră să cumpere ceva. Este vorba despre Burtică Alexandru, care conform unor date deținute de Biroul de Combatere a Crimei Organizate (BCCO ) Ploiești ar fi un dealer de droguri.

 

La interval de numai 2-3 secunde, pe urmele sale intră alți doi bărbați, unul îmbrăcat cu pantaloni scurți gri și tricou albastru închis, celălalt – cu pantaloni scurți și tricou de culoare negru. Indivizii se numesc Georgescu Lucian, zis Popică și Burlan Alexandru, zis Roșcatu. Aceștia îi reproșează lui Burtică faptul că ar fi vândut droguri unor rude și îl busculează. Deși nu se vede foarte bine, pare destul de clar că i-au tras câțiva pumni, ba chiar unul din ei are un fel de baston telescopic pregătit pentru bătaie, care îi pică din mână.

 

Imediat după ce a scăpat din mâinile lor, Alexandru Burtică iese pe o ușă din spatele magazinului (min 1.07 Filmare 3) și sună un prieten, pe nume Drăgulin Valeriu Vicențiu. Acesta vine într-o fugă, înarmat cu un pistol letal cu gloanțe.

 

Cei patru continuă cearta afară și, la un moment dat, Drăgulin trage 2 focuri de armă, care ochește mașinile lui  Roșcatu și Popică, respectiv un Mercedes C230 și un Opel Astra.

 

Surse din Inspectoratul de Poliție Prahova au declarat pentru max-media.ro că au fost descoperite 2 tuburi trase, pe Aleea Scorușului și pe strada Rapsodiei, iar cartușele folosite aveau seriile 08 și 21.

 

Pistolarul nu avea port-armă, iar pistolul – un Makarov calibrul 9 – era cu gloanțe nu cu bile, fiind introdus ilegal în România.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.