Promovabilitate de 81% la evaluarea nationala, in Prahova

Publicat in Eveniment 01 Iulie 2014 1283 ori
Google+ WhatsApp
Promovabilitate de 81% la evaluarea nationala, in Prahova
Promovabilitate de 81% la evaluarea nationala, in Prahova

Marţi, 1 iulie, după rezolvarea celor 870 de contestaţii depuse de candidaţi, au fost afişate rezultatele finale ale Evaluării Naţionale. Astfel, potrivit ultimelor date, la Limba română, 84,59% dintre candidați au primit note peste 5, iar la matematică- 81,78, informeaza ziarul Republicanul.

 

 

 

Următoarea etapă pentru admiterea în liceu, după afişarea rezultatelor la evaluarea naţională, este completarea opţiunilor în fişele de înscriere. Astfel, între 4 şi 8 iulie, elevii împreună cu părinţii lor şi asistaţi de diriginţi vor opta în scris pentru liceele unde vor să înveţe. Pe 15 iulie va avea loc repartizarea computerizată a elevilor în învăţământul liceal. Rezultatele vor fi publicate la avizierele liceelor dar şi pe admitere.edu.ro/2014.

 

În acest an şcolar, la Evaluarea Naţională 2014 s-au înscris 5.336 de candidaţi din Prahova.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.