Veste buna pentru someri: Israelul va recruta muncitori romani in domeniul constructiilor

Publicat in Eveniment 24 Iunie 2014 830 ori
Google+ WhatsApp
Veste buna pentru someri: Israelul va recruta muncitori romani in domeniul constructiilor
Veste buna pentru someri: Israelul va recruta muncitori romani in domeniul constructiilor

Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, și ministrul israelian pentru Afaceri Interne, Gideon Sa’ar, au semnat marți un protocol privind recrutarea lucrătorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcțiilor în Israel.

 

 

 

Documentul conține prevederi referitoare la drepturile și obligațiile lucrătorilor români care urmează să lucreze în Israel în domeniul construcțiilor, în conformitate cu legislațiile română și israeliană.

 

Prevederile vizează selecția lucrătorilor prin intermediul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, obligațiile celor două părți, drepturile lucrătorilor români, întoarcerea lucrătorilor români în România, procedurile pentru obținerea vizelor pentru lucrătorii români, evitarea dublei impuneri sau modalitățile de comunicare între autoritățile competente.

 

Tot marți, ministrul Rovana Plumb și ministrul pentru Persoane Vârstnice israelian, Uri Orbach, au semnat o declarație comună între cele două ministere care se referă la “cooperarea în ceea ce privește politica și schimbul de opinii cu privire la promovarea unor proiecte intergeneraționale, utilizarea potențialului persoanelor în vârstă în folosul societății, precum și promovarea incluziunii sociale și participarea efectivă a persoanelor în vârstă în societate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office