BACALAUREAT 2014. Astazi a avut loc proba orală la LIMBA STRĂINĂ

Publicat in Eveniment 23 Iunie 2014 1810 ori
Google+ WhatsApp
BACALAUREAT 2014. Astazi a avut loc proba orală la LIMBA STRĂINĂ
BACALAUREAT 2014. Astazi a avut loc proba orală la LIMBA STRĂINĂ

BACALAUREAT 2014. Absolvenţii de clasa a XII-a vor susţine între 23-27 iunie proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.


 

BACALAUREAT 2014. Probele scrise din cadrul  examenului de bacalaureat vor începe pe data de 30 iunie, cu Limba şi literatura română (proba E) a) şi vor continua pe 1 iulie cu proba la Limba şi literatura maternă (proba E) b). Pe 2 iulie se va desfăşura proba obligatorie a profilului (proba E) c), iar pe 4 iulie, proba la alegere a profilului şi specializării (proba E) d).

 

Prima afişare a rezultatelor va avea loc în data de 7 iulie (până în ora 12,00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile (între orele 12,00 - 16,00), care vor fi soluţionate în perioada 8 - 10 iulie.

 

Rezultatele finale se vor face publice în data de 11 iulie.

 

La probele scrise, sălile vor fi, în prealabil, adaptate acestor activităţi, prin:

 

  • dotarea corespunzătoare; se va avea în vedere amenajarea sălilor, astfel încât, de regulă, în fiecare sală de examen să existe cel puţin 15 candidaţi;
  • eliminarea oricăror materiale didactice care i-ar putea influenţa pe candidaţi în elaborarea răspunsurilor orale sau a lucrărilor scrise;
  • afişarea pe uşa fiecărei săli a listei nominale cu candidaţii repartizaţi în sala respectivă şi a prevederilor metodologiei, care îi informează pe aceştia că pătrunderea în sala cu materiale ajutătoare, cu telefoane mobile sau cu mijloace electronice de calcul sau de comunicare, frauda sau tentativa de fraudă atrag după sine eliminarea din examen;
  • afişarea, pe uşa fiecărei sali, a prevederilor din metodologie care îi informează pe elevi că subiectele rezolvate pe ciornă sau pe foaia cu subiectele fotocopiate nu se iau în considerare.


Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.