Ploiestiul sarbatoreste Ziua Drapelului National

Publicat in Eveniment 20 Iunie 2014 1268 ori
Google+ WhatsApp
Ploiestiul sarbatoreste Ziua Drapelului National
Ploiestiul sarbatoreste Ziua Drapelului National

Primăria municipiului Ploieşti sărbătoreşte Ziua Drapelului Naţional al României printr-o serie de manifestări, care vor avea loc joi, 26 iunie 2014, începând cu ora 10.00, în faţa Palatului Administrativ.

 

 

 

Astfel, în prezenţa persoanelor oficiale, se va desfăşura un ceremonial religios, în timpul căruia un sobor de preoţi va binecuvânta drapelul naţional. Ulterior, militarii din gardă vor înălţa drapelul României pe catargul din faţa Palatului Administrativ. Evenimentul va continua cu intonarea Imnului Naţional al României, cu alocuţiuni susţinute de către reprezentanţii autorităţilor publice locale şi cu un scurt concert al Fanfarei Consiliului Judeţean Prahova.  

 

Facem precizarea că această acţiune va fi precedată de ceremonia militară de coborâre de pe catarg a drapelului României, în vederea depunerii acestuia în Catedrala „Sf. Ioan”, eveniment care va avea loc în data de 25 iunie 2014, la ora 15.00, pe platoul din faţa Palatului Administrativ Ploieşti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.