Elevii din Podenii Noi au vizitat Parlamentul Romaniei

Publicat in Eveniment 09 Iunie 2014 1593 ori
Google+ WhatsApp
Elevii din Podenii Noi au vizitat Parlamentul Romaniei
Elevii din Podenii Noi au vizitat Parlamentul Romaniei

În data de 6 iunie 2014, 38 de elevi ai școlii din Valea Dulce, comuna Podenii Noi au vizitat Palatul Parlamentului, la initiativa deputatului Razvan Tanase (PPDD).

 

 

"Așa cum am mai spus, mi-am propus să transform această inițiativă într-o tradiție, și astfel cât mai mulți copii să aibă posibilitatea de a cunoaște în amănunt istoria uneia dintre cele mai impunătoare clădiri din lume, dar și să fie informați referitor la activitatea desfășurată în Parlamentul României.", a declarat Razvan Tanase.

 

Ca și în dățile anterioare, micuții s-au putut bucura nu doar de un tur al Casei Poporului, dar și de o lecție de democrație în care au discutat liber și au intrat pentru o oră în rolul de deputat.

 

"Bucuria care li se citea pe chipuri, dar și în glasul lor de mulțumire, mi-a întărit convingerea că trebuie să continui acțiunile de acest gen.", a mai spus  deputatul.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.