Perchezitii in Prahova la persoane suspectate ca detin, ilegal, arme

Publicat in Eveniment 05 Iunie 2014 1786 ori
Google+ WhatsApp
Perchezitii in Prahova la persoane suspectate ca detin, ilegal, arme
Perchezitii in Prahova la persoane suspectate ca detin, ilegal, arme

Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase - I.G.P.R. coordonează 26 de percheziţii ce se desfăşoară în Bucureşti şi în 7 judeţe, la persoane bănuite de deţinere ilegală de arme supuse autorizării. De asemenea, poliţiştii efectuează controale la 12 deţinători de arme pentru verificarea respectării regimului armelor şi muniţiilor.

 

 

 

La data de 5 iunie a.c., poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase, sub coodonarea direcţiei de specialitate din cadrul I.G.P.R., efectuează 26 de percheziţii, pe raza a 7 judeţe, respectiv Constanţa, Caraş Severin, Gorj, Ilfov, Mehedinţi, Prahova şi Teleorman, precum şi a municipiului Bucureşti.

 

În activităţi sunt angrenaţi poliţişti de la structurile de arme, explozivi şi substanţe periculoase, criminalişti şi luptători ai structurilor de intervenţie de la inspectoratele de poliţie ale judeţelor vizate şi ai Poliţiei Capitalei.

 

Percheziţiile se desfăşoară la locuinţele şi autovehiculele unor persoane bănuite de deţinere ilegală de arme neletale supuse autorizării ce ar fi fost achiziţionate din Bulgaria.

 

Din cercetările efectuate până în prezent de poliţiştii români şi bulgari au rezultat indicii că, în cursul ultimelor 12 luni, 116 persoane, de cetăţenieromână, ar fi procurat şi introdus în ţară arme supuse autorizării, fabricate în Turcia şi comercializate de operatori economici din Bulgaria.

 

Totodată, poliţiştii efectuează şi controale pentru verificarea respectării regimului armelor şi muniţiilor la 12 deţinători de arme, de pe raza judeţelor Prahova, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Gorj.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.