Comisia "Dalkia" din Consiliul Local ne-a facut-o. Dar nici noi nu ne lasam!

Publicat in Eveniment 28 Mai 2014 Actualizat: 28 Mai 2014 2114 ori
Google+ WhatsApp
Comisia "Dalkia" din Consiliul Local ne-a facut-o. Dar nici noi nu ne lasam!
Comisia "Dalkia" din Consiliul Local ne-a facut-o. Dar nici noi nu ne lasam!

După ce observatorulph.ro si ph-online.ro au publicat o serie de articole despre imposibilitatea ploieştenilor de a se debranşa de la Dalkia, în ciuda promisiunilor conducerii Primăriei Ploieşti, astăzi va fi prezentat un raport al comisiei special înfiinţată în acest scop.

 

 

Colegii de la Observatorulph.ro noteaza: Comisia Consiliului Local Ploieşti pentru analizarea situaţiei debranşărilor a fost înfiinţată anul trecut, după campania observatorulph.ro "LIBER LA DEBRANŞĂRI!". 


Potrivit documentului, ploieştenii se vor putea debranşa de la Dalkia, numai dacă vor suporta costurile unor intervenţii ale Dalkia la sistemul de încălzire al blocului în care locuiesc!

 

Aşadar, debranşarea de la Dalkia va rămâne o misiune imposibilă pentru ploieştenii îngroziţi de facturile la întreţinere din iarna trecută, când gigacaloria s-a scumpit cu 46%!

 

Domnilor consilieri, va promitem ca nu vom abandona acest subiect pana cand nu veti ajunge la concluzia la care a ajuns si OPC si anume ca debransarea reprezinta un DREPT, nu o optiune!

 

După ce observatorulph.ro a publicat o serie de articole despre imposibilitatea ploieştenilor de a se debranşa de la Dalkia, în ciuda promisiunilor conducerii Primăriei Ploieşti, astăzi va fi prezentat un raport al comisiei special înfiinţată în acest scop.

 

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.