PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vreme frumoasă duminică. Vezi când se întorc ploile

Publicat in Eveniment 10 Mai 2014 1867 ori
Google+ WhatsApp
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vreme frumoasă duminică. Vezi când se întorc ploile
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vreme frumoasă duminică. Vezi când se întorc ploile

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea va fi frumoasă în aproape toată ţara. Însă veştile bune nu durează prea mult, pentru că de luni, vremea devine instabilă, iar norii aduc ploi în mai multe regiuni ale ţării. Şi marţi, vremea va fi instabilă în mare parte a ţării.

 
 
 

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea, în general frumoasă, revine în aproape toată ţara şi chiar se mai încălzeşte. Soarele e prezent pe cer mai multe ore, însoţit de nori inofensivi şi doar trecător se înnorează, iar izolat cad ploi slabe în sud-estul ţării şi la munte. După lăsarea nopţii, vremea schimbă foaia şi norii se adună din nou peste vestul, nordul şi centrul ţării şi vor fi, din nou, averse însoţite de fulgere, tunete şi scurte intensificări ale vântului, în Maramureş, Crişana, apoi în jumătatea de nord-vest a Transilvaniei, local în Banat şi doar izolat în nordul Moldovei. Izolat vor fi ploi mai însmenate, se pot aduna peste 15 litri pe metru pătrat în zona Munţilor Apuseni şi în Maramureş. Maximele cresc şi se vor situa în 18 grade pe litoral şi 28 de grade în Banat, unde vorbim despre o zi de vară autentică, cel puţin din punct de vedere termic.

 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vara pare că este foarte aproape şi de Capitală. Bucureştenii se vor bucura aşadar de vreme frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, vântul abia adie, iar până după-amiază se adună în termometre nu mai puţin de 24-25 de grade.

 

PROGNOZA METEO. Luni, fenomenele asociate vremii instabile se extind. Norii întunecă cerul şi aduc averse, descărcări electrice şi răbufniri ale vântului, în timpul zilei în vest, în nord şi în centru şi la munte, iar seara, în noaptea de luni spre marţi, astfel de fenomene vor fi şi în celelalte regiuni. Izolat, cantităţile de apă acumulate în urma unor ploi torenţiale vor depăşi 15-20 de litri pe metru pătrat, mai ales la munte şi în estul ţării şi izolat va cădea grindina. Maximele sunt în scădere în vest, în nord şi în centru şi vorbim despre maxime de la 16 grade în vest şi în nord-vest, până la 27 de grade în Lunca Dunării şi în Bărăgan.

 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. În Capitală, în cea mai mare parte a zilei, vremea va fi tot frumoasă şi caldă, cu mai mult soare decât nori pe cer şi maxime ca într-o zi de început de vară, 25-26 de grade chiar. Seara şi nopatea, norii strâng rândurile şi vin averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

 

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea va fi instabilă în mare parte a ţării. Dacă în primele ore ploile de scurtă durată şi fenomenele electrice vor fi local în sud-est, după-amiază şi seara vor fi înnorări accentuate, averse pe arii relativ extinse, însoţite de fulgere, tunete şi rafale de vânt vor fi mai ales în jumătatea vestică a ţării, dar şi în zonele montane din celelalte regiuni, iar peste noapte precipitaţiile se extind peste cea mai mare parte a ţării. Local, ploile vor fi abundente în sud-vest şi în centru, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali şi Occdentali şi pe arii restrânse va cădea grindina. Temperaturile maxime cad uşor şi în sud şi în sud-est şi se vor situa, în general, între 17 grade în estul Transilvaniei şi pe litoral şi cel mult 23 grade în Lunca Dunării.

 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. De vreme instabilă vor avea parte şi bucureştenii. Înnorări mai accentuate vor fi seara şi în noaptea de marţi spre miercuri, când vor fi averse, fulgere, tunete şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Se răceşte uşor faţă de ziua precedentă. Aşteptăm cel mult 22-23 de grade în termometre în orele după-amiezii.



Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.