Proiect educational, din fonduri europene, pentru 500 de elevi din zonele rurale ale Prahovei

Publicat in Eveniment 30 Aprilie 2014 1220 ori
Google+ WhatsApp
Proiect educational, din fonduri europene, pentru 500 de elevi din zonele rurale ale Prahovei
Proiect educational, din fonduri europene, pentru 500 de elevi din zonele rurale ale Prahovei

Asociatia Centrul de Resurse Apollo, in calitate de promotor, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Prahova si Institutia Prefectului Judetului Prahova, anunta inceperea proiectului: ”Scoala mai aproape de comunitate”, proiect finantat prin granturile SEE, 2009-2014, in cadrul programului Fondului ONG in Romania. Proiectul se desfasoara in perioada 01.04.2014-30.03.2015 in judetul Prahova, Regiunea Sud Muntenia.

 

 

 

Valoarea proiectului este de 83.065,55 lei.

 

Obiectivul general al proiectului este imbunatatirea nivelului de educatie al copiilor si tinerilor romi si romani din 5 localitati rurale interetnice ale judetului Prahova.

 

Beneficiarii directi din cele 5 localitati rurale interetnice (localitatile Ciupelniţa, Plopeni-Sat, Mărginenii de Jos, Şotrile, Vărbila) sunt:minim 500 de copii romi si romani de varsta scolara (clasele 1-VIII), care vor participa la activitatea Scoala dupa scoala; minim 200 de parinti romi si romani ai copiilor de varsta scolara, care vor participa la activitatea Scoala Parintilor; minim 50 de reprezentanti ai romanilor si romilor care vor face parte din grupurile locale de sprijin pentru educatie; 10 persoane care vor fi formate si activate ca mediatori scolari, romi si romani.

 

Activitatile principale vor fi: Formarea si activarea retelei de mediatori scolari; Activitatea grupurilor locale de sprijin; Activitatea Scoala parintilor; Activitate de remediere “Scoala dupa scoala”.

 

Mai multe detalii referioare la programul de finantare accesati: www.fondong.fdsc.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.