Jandarmii prahoveni, la datorie de 1 Mai

Publicat in Eveniment 29 Aprilie 2014 1236 ori
Google+ WhatsApp
Jandarmii prahoveni, la datorie de 1 Mai
Jandarmii prahoveni, la datorie de 1 Mai

Peste 250 de jandarmi vor asigura in fiecare zi, în perioada 01 – 04.05.2014, măsurile de ordine publică la manifestările culturale, sportive dar și paza și protecția obiectivelor de importanță deosebită și supravegherea și protecția conductelor magistrale de transport produse petroliere.

 

 

Joi, 01.05.2014, începând cu ora 1600, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării unei adunări publice, prilejuită de celebrarea a 90 de ani de la înfiinţarea echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, în parcarea dintre Palatul Culturii și Palatul administrativ, iar vineri, 02.05.2014 vom asigura măsuri de ordine publică în zona Sălii Sporturilor Olimpia din municipiul Ploieşti, pe timpul desfăşurării lansării candidaţilor la alegerile europarlamentare din cadrul Alianței electorale P.S.D.- U.N.P.R. – P.C..

 

Concomitent cu asigurarea acestor măsuri, aproximativ 100 de jandarmi, zilnic, vor executa misiunile permanente avute în responsabilitate, în vederea asigurării unui climat normal de ordine și siguranță publică.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.