Vezi cum arata cel mai nou Cinema City din Ploiesti / GALERIE FOTO

Publicat in Eveniment 24 Aprilie 2014 5854 ori
Google+ WhatsApp
Vezi cum arata cel mai nou Cinema City din Ploiesti / GALERIE FOTO
Vezi cum arata cel mai nou Cinema City din Ploiesti / GALERIE FOTO

Din 18 aprilie, mersul la cinematograf ar putea deveni o obsesie! Al doilea Cinema City din Ploiesti si-a deschis salile pentru toti iubitorii de filme 2D si 3D!

 

 

 

Cel mai modern lant de cinematografe din tara a adus si in AFI Palace Ploiesti nu mai putin de 6 sali de cinema digitale, dintre care 5 tehnologizate inclusiv pentru proiectii 3D ale filmelor.

 

 

Câteva cuvinte despre complex, per ansamblu: modern, estetic decorat şi pe alocuri spectaculos. Cinema City ne întâmpină cu un bar tip bufet şi o cochetă cafenea de incintă.

 

 

Terminam cafeaua si ne indreptam catre una dintre cele mai frumoase sali de cinema din tara:

 

 

Numărul total de locuri disponibile pentru spectatori este de 1.273. Scaunele sunt foarte confortabile, iar spaţiile dintre rânduri sunt suficient de largi încât să permită trecerea cu uşurinţă a spectatorilor întârziaţi. De asemenea, şi cei cu picioare lungi se vor simţi confortabil.

 

”Ne bucurăm să revenim la doi ani după deschiderea primului multiplex în Ploieşti şi să inaugurăm oficial al doilea cinematograf Cinema City din judeţul Prahova. Suntem hotărâţi să extindem experienţa pe care iubitorii de film o trăiesc în locaţiile noastre şi în alte noi oraşe din România, în următorii ani”, a declarat, joi, directorul Cinema City International, Mooky Greidinger.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.