Ai nevoie de fotograf pentru un eveniment, in Ploiesti? L-ai gasit!

Publicat in Eveniment 13 Aprilie 2014 Actualizat: 13 Aprilie 2014 1344 ori
Google+ WhatsApp
Ai nevoie de fotograf pentru un eveniment, in Ploiesti? L-ai gasit!
Ai nevoie de fotograf pentru un eveniment, in Ploiesti? L-ai gasit!

De obicei se intampla cam asa: Iti planifici pana in ultimul detaliu evenimentul, contracronometru, mai verifici o data daca lipseste ceva de pe masa sau din discurs si te pregatesti sa dai telefoanele finale. Despre fotografii ori ai uitat, ori incepi sa-ti iei la rand prietenii cu pasiuni artistice (nerecomandat), ori, daca ai noroc, il gasesti rapid pe internet. S-o crezi tu!

 

 

 

Fotografii buni sunt greu de gasit, din doua motive: nu-s disponibili si nici prea ieftini. Si nici n-au impanzit internetul cu bloguri, pagini de Facebook, concursuri-minune, etc. Si atunci, cum procedezi?

 

Pai ti-l recomandam pe fotograful nostru, bun, din Ploiesti, tanar si talentat, pentru care bagam si mana-n foc! Si daca nu-ti place rezultatul, il dai pe mana noastra :)

 

Il cheama Radu Oprea, e antrenat pe fotografie de eveniment (corporate) si studio (foto culinara, foto produs), dar nu refuza nici alte solicitari daca sunt de bun simt. Luati o mostra, cu de toate!

 

PS: Fetelor care vreti un book misto, dans!

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office