Sase comune din sudul Prahovei vor avea gaze naturale, in urma unei investitii de 1,2 milioane de lei

Publicat in Eveniment 11 Aprilie 2014 1788 ori
Google+ WhatsApp
Sase comune din sudul Prahovei vor avea gaze naturale, in urma unei investitii de 1,2 milioane de lei
Sase comune din sudul Prahovei vor avea gaze naturale, in urma unei investitii de 1,2 milioane de lei

Astazi au demarat lucrările la obiectivul de investiție „Înființare distribuție gaze naturale în comunele Puchenii Mari, Balta Doamnei, Olari, Gherghița, Drăgănești, Dumbrava cu satele aparținătoare”, investiție ce se ridică la aproximativ 1.200.000 lei.

 

 

 

Astfel, se vor asigura printr-o reţea de distribuţie de aproximativ 60 km, gaze naturale pentru 25.000 locuitori, 8.500 de gospodării și 400 obiective de interes socio-cultural, agenți economici și instituții publicii. Acest al doilea tronson de distribuţie a gazelor naturale face parte din proiectul „Dezvoltare reţea gaze naturale în zona de sud a judeţului Prahova”, unul din cele mai complexe proiecte ale administraţiei judeţene, cu impact major asupra zonei de sud a judeţului.

 

Proiectul a fost sprijinit de Consiliul Judeţean Prahova şi de Asociația de dezvoltare intercomunitară UTIL SERV GAZ 2010, fiind realizat de SC. MEGA CONSTRUCT S.A. Bucureşti. Obiectivul de investiţie prevede alimentarea cu gaze naturale a zece comune (în cele două etape), ceea ce presupune realizarea unei reţele de distribuţie cu o lungime totală de aproape 140 km, care va deservi circa 55.000 locuitori. Valoarea totală a investiţiei se ridică la suma de 7 milioane de euro.

 

Finalizarea investiţiei va contribui la dezvoltarea zonei de sud a judeţului făcând-o mai atractivă pentru potenţialii investitori. La eveniment au participat reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, ai investitorilor, consilierii judeţeni Rareş Enescu, Ludmila Sfîrloagă, precum şi senatorul de Prahova, Radu Oprea.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office