Afla cand se vor opri caloriferele, in Ploiesti

Publicat in Eveniment 07 Aprilie 2014 1091 ori
Google+ WhatsApp
Afla cand se vor opri caloriferele, in Ploiesti
Afla cand se vor opri caloriferele, in Ploiesti

Dalkia Termo Prahova reamintește condițiile legale ce trebuiesc îndeplinite pentru încheierea sezonului de încălzire:

 

 

Dacă pentru pornirea sezonului de încălzire sunt necesare 3 zile consecutive în care temperatura exterioară medie între orele 18.00- 06.00 să fie sub 10 °C, conform Hotărârii de Guvern 425 din 1994, pentru finalizarea sezonului, temperatura exterioară medie în același interval orar trebuie să depășească 10°C.

 

Deși temperaturile au crescut rapid în ultima perioadă, condițiile legale nu au fost încă îndeplinite.

 

Operatorul serviciului de termoficare din Ploiești monitorizează în permanență evoluția datelor meteo, pe care le primește de la INMH, în vederea respectării legislației în vigoare. Din experiența ultimilor ani, condițiile de finalizare a sezonul de încălzire s-au indeplinit in jurul datei de 15  aprilie.

 

Reamintim că, pentru toate punctele termice și modulele automatizate, exploatate de societatea noastră, alimentarea cu încălzire se oprește în mod automat atunci când temperatura exterioară trece de 13, 5°C și repornește cand aceasta scade sub pragul menționat.

 

De asemenea, pentru clienții care doresc sistarea furnizării de încălzire înainte de îndeplinirea condițiilor legale, menționăm că acest lucru se poate face doar dacă sunt respectate prevederile Ordinului 91 din 2007, care presupune ca Asociația să facă o cerere scrisă ce va trebui însoțită în mod  obligatoriu de un tabel nominal cu semnăturile a cel puțin 50%+1 dintre locatari.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.