Vezi cum arata magazinul XXL Mega Discount care se deschide maine, in locul fostului Interex

Publicat in Eveniment 03 Aprilie 2014 3147 ori
Google+ WhatsApp
Vezi cum arata magazinul XXL Mega Discount care se deschide maine, in locul fostului Interex

După mai bine de 9 luni de lucrări de amenajare şi o investiție de peste 4 milioane de euro, XXL Mega Discount Ploieşti şi-a deschis porțile cu un concept unic în România: primul discounter pentru femei.

 

 

 

Inaugurarea magazinului a avut loc joi, 3 aprilie, în prezența oficialităților locale, iar pe 4 aprilie sunt aşteptați clienții.

 

Plecând de la nevoile, aşteptarile şi comportamentul femeilor la cumpărături, XXL Mega Discount Ploieşti a dezvoltat pe o suprafață de 2800 de metri pătrați un design feminin al spațiului, cu raioane organizate intuitiv şi cu o gamă vastă de produse relevante şi atractive pentru femei de toate vârstele şi cu bugete variate.

 

Clienții vor regăsi în magazin peste 8000 de produse, de la cosmetice, articole de îmbrăcăminte şi decorațiuni interioare, până la fructe şi legume, brutărie şi patiserie, brânzeturi şi mezeluri fine, produse light şi bio.

 

În ceea ce priveşte raioanele, s-a pus accent pe cele de Legume şi Fructe, Cosmetice, Carmangerie, Servire asistată, Zona Gastro şi Brutărie, acestea fiind cele mai căutate şi apreciate de către publicul feminin.

 

În plus, pentru ca experiența cumpărăturilor să fie cu adevărat plăcută pentru clienți, XXL Mega Discount Ploieşti promite şi o calitate deosebită a serviciilor. Personalul magazinului a fost atent pregătit astfel încât să trateze cu amabilitate fiecare client şi să poată oferi informații suplimentare şi consiliere.

 

XXL Mega Discount Ploieşti aduce un concept complet nou, testat pentru prima dată în România de către rețeaua de magazine a unuia dintre cele mai importante grupuri de retail din Europa – Rewe Group - şi nu excludem posibilitatea implementării aceluiaşi concept şi în alte magazine ale grupului din țară ” a declarat Oliver Eifler, COO XXL Mega Discount.

 

Conceput în mod particular pentru doamne, magazinul nu îi neglijează totuşi pe domni. Clienții bărbați sunt aşteptați cu prețuri mici la game de produse atent selecționate în raioanele auto, ambient, electronice şi electrocasnice şi nu numai.

 

De asemenea, clienții XXL Mega Discount Ploieşti vor beneficia de patru importante garanţii care promit o experienţă ireproşabilă la cumpărături: garanţia prospeţimii, a calităţii, a rapidităţii la casa de marcat şi garanția celui mai mic preț. Cele patru garanții se regăsesc, de altfel, în fiecare magazin al discounter-ului din toată țara.

 

În afara acestor garanții, săptămânal, vor exista oferte promoţionale care dau clienţilor posibilitatea de a achiziţiona produsele de care au nevoie la cele mai mici preţuri din piaţa de retail.

 

XXL Mega Discount Ploieşti, dublă inaugurare

 

XXL Mega Discount Ploieşti şi-a întâmpinat joi, 3 aprilie, primii oaspeți: oficialități locale, parteneri şi jurnalişti. Aceştia au participat la evenimentul de inaugurare şi au făcut un tur al magazinului alături de reprezentanții companiei.

 

Vineri, 4 aprilie, va avea loc deschiderea pentru publicul larg. Doamnele vor avea exclusivitate în vizitarea magazinului între orele 8.00-9.00 dimineața, bărbații fiind rugați să aştepte în acest interval în parcare, unde vor fi întâmpinați cu mai multe surprize. Pe parcursul zilei, toți clienții magazinului se vor bucura de momentele speciale pregătite de către organizatori, amfitrionul întregii zile fiind îndrăgitul solist Pepe.

 

 

XXL MEGA DISCOUNT PLOIEŞTI, PE SCURT:

 

Suprafață totală: 2800 metri pătrați

Produse: peste 8000

Valoare investiție: peste 4 milioane de euro

Parcare: 150 locuri

Program de lucru: Luni – Sâmbată 7.30 – 22.00; Duminică 7.30 – 20.00.

 

Imagini, mai jos:

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.