Cu amenzile pregatite: Polițiștii prahoveni continuă activitățile dinaintea Pastelui

Publicat in Eveniment 03 Aprilie 2014 496 ori
Google+ WhatsApp
Cu amenzile pregatite: Polițiștii prahoveni continuă activitățile dinaintea Pastelui
Cu amenzile pregatite: Polițiștii prahoveni continuă activitățile dinaintea Pastelui

Activitățile polițiștilor continuă atât pentru prevenirea și combaterea activităților de comerț illicit dar și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică

         

 

 

În acest context, ieri, în intervalul 10.00 - 14.00, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au acționat pentru identificarea persoanelor care comercializează ansamble, subansamble auto şi autovehicule cu documente falsifícate precum și pentru prevenirea și combaterea activităţilor ilegale ce se comit de către reprezentanţii societăţilor comerciale care au ca obiect de activitate achiziţionarea - dezmembrarea autovehiculelor.

 

Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.000 lei. Exemple:

 

1. În urma controlului efectuat la o societate din Blejoi, s-a constatat că administratorul nu a întocmit şi păstrat evidenţa strictă a tuturor vehiculelor, achiziţionate în vederea dezmembrării. Pentru abaterile constatate, agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

 

2. Totodată, în cadrul acţiunii, au fost identificate în incinta unei societăți comerciale din Ploiești, două utilaje, respectiv un boldoexcavator şi un excavator, care fac obiectul unui dosar penal privind infracţiunea de abuz de încredere.

 

Utilajele au fost predate pentru a fi restituite proprietarului acestora.

 

Tot ieri, polițiști de investigare a fraudelor, constituiți în echipe mixe cu lucrători de ordine publică și de poliție rutieră, au efectuat controale care au vizat prevenirea și combaterea activitatilor economice ilegale în Municipiul Ploieşti.

 

Astfel, au fost controlate 18 societăţi comerciale iar, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale în valoare de 105.000.

 

Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 6.378 lei.

 

Ieri, în intervalul 14.00 -15.30, lucrători din cadrul Biroului Ordine Publică Câmpina, P.P.Poiana Câmpina, P.P.Bănești și lucrătorii din cadrul Detașamentului nr.7 Jandarmi Câmpina au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea comerţului ilicit, precum şi a altor fapte de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică.

 

Astfel, au fost verficate 7 societăți comerciale, 5 producători autorizați și 14 comercianți ambulanți.

 

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 17 sancţiuni contravenționale, în valoare de 6080 lei

 

Totodată, au fost confiscate mărfuri în valoare de 110 lei și au fost constatate 2 infracțiuni.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.