Ploiesti: O eleva îşi terorizează colegii în clasă. Părinţii îngroziţi au instalat camere de supraveghere

Publicat in Eveniment 28 Martie 2014 1079 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesti: O eleva îşi terorizează colegii în clasă. Părinţii îngroziţi au instalat camere de supraveghere
Ploiesti: O eleva îşi terorizează colegii în clasă. Părinţii îngroziţi au instalat camere de supraveghere

Părinţii unor elevi de clasa a doua din Ploieşti susţin că nu-şi mai lasă copiii la ore din cauză că sunt agresaţi de o colegă. Pentru a avea dovezi că sunt agresaţi de colegă, părinţii au instalat camere de supraveghere în clase.

 

 

 

Scandal într-o şcoală din Ploieşti după ce părinţii a zeci de elevi refuză să-şi mai lase copii la cursuri, din cauza unei colege care îi terorizează. Fata în vârstă de 8 ani este extrem de agresivă. Copiii trec prin clipe de coşmar, iar pentru a avea dovezi că sunt agresaţi, părinţii au instalat camere de supraveghere în clase, potrivit România TV.
 

Cei 29 de elevi de clasa a doua trec prin momente cumplite. Părinţii sunt îngoziţi de felul în care sunt trataţi de o colegă şi spun că nu-i vor mai lăsa la şcoală dacă nu se iau măsuri. Astfel, ea a strangulat un micuţ cu o cravată, în timp ce altuia i-a tăiat părul în faţa a trei cadre didactice. În faţa fetiţei de doar opt ani şi profesorii par neputincioşi.

 

Părinţii fetei acuzate de violenţă nu au vrut să comenteze situaţia. Ea a mai avut probleme comportamentale şi în trecut, când a fost consiliată de psihologi. De asemenea, eleva nu se află la prima abatere. Ea a mai fost mutată de la o altă şcoală tot din cauza problemelor de comportament. Cazul a ajuns şi în atenţia Inspectoratului Şcolar.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.