Concurs Național de creativitate antreprenoriala la Ploiesti

Publicat in Eveniment 27 Martie 2014 234 ori
Google+ WhatsApp
Concurs Național de creativitate antreprenoriala la Ploiesti
Concurs Național de creativitate antreprenoriala la Ploiesti

Maine,28 martie 2014, începând cu ora 9.30, la Camera de Comerț şi Industrie Prahova, sala Europa are loc festivitatea de deschidere a concursului naţional de creativitate antreprenorială Romanian Business Challenge, Ediţia a V-a.

 

 


Concursul este organizat de Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Ploieşi în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploieşti, Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, Camera de Comerț și Industrie Prahova şi Centrul Europe Direct Ploiești.

 


La concurs vor participa 40 de tineri din liceele cu profil Servicii şi studenți de la Facultăţi de Științe Economice din centrele universitare Ploieşti şi Târgovişte.


Tinerii vor lucra în echipe multiregionale şi vor analiza un studiu de caz, care prezintă informații despre problemele cu care se confruntă o firmă reală, în vederea dezvoltării unor idei concrete şi fezabile ce ar putea fi utilizate în soluţionarea lor.

 


Provocarea acestui concurs constă în faptul că tinerii participanți experimentează practic lucrul într-o echipă multiregională.

 


Câștigătorii vor fi premiati la închiderea oficială a Târgului Regional al Firmelor de Exercițiu, sâmbătă, 29 martie 2014, la Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.