Cel mai puternic hot din Prahova! A furat singur cinci calorifere din fonta

Publicat in Eveniment 26 Martie 2014 308 ori
Google+ WhatsApp
Cel mai puternic hot din Prahova! A furat singur cinci calorifere din fonta
Cel mai puternic hot din Prahova! A furat singur cinci calorifere din fonta

In cursul zilei de luni, polițiștii Poliţiei oraşului Slănic s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că din clădirea fostului Spital Orăşenesc Slănic, aflat în conservare, se sustrag calorifere din fontă.

 

 

Astfel, s-a procedat la oprirea în trafic pentru control a unei autoutilitare.

 

condusă de către P. Costin, din com. Măgurele, în care au fost identificate cinci calorifere din fontă, care provin dintr-o clădire a fostului Spital Orăşenesc Slănic şi unde parţial funcţionează o societate comercială din Ploieşti, pentru care conducătorul auto, nu a putut prezenta documente de transport.

 

Conducătorul auto a declarat că transportă repectivele bunuri la solicitarea unui angajat al societății respective, către un imobil al acestuia, situat în comuna Măgurele, judeţul Prahova, fără a cunoaşte situaţia juridică a acestora. Cele cinci calorifere proveneau din fosta spălătorie a spitalui, clădire aflată în proprietatea Consiliului Local Slănic, pentru care societatea comercială respectivă a făcut primele demersuri în vederea închirierii şi acestui spaţiu, dar la acest moment nu există un contract în acest sens.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiuniii de furt.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.