Somerii din Sirna, ajutati sa-si redacteze CV european

Publicat in Eveniment 26 Martie 2014 344 ori
Google+ WhatsApp
Somerii din Sirna, ajutati sa-si redacteze CV european
Somerii din Sirna, ajutati sa-si redacteze CV european

La Biblioteca Comunală Şirna, în perioada 25 – 28 martie, se derulează activitatea ”CV Europass - primul pas spre o carte… de muncă”, prin care tinerii, şomerii sunt ajutaţi să-şi redacteze un CV în format european.

 

 

 

 

Acţiunea se desfăşoară în cadrul campaniei „Hai pe net!” - o campanie de incluziune digitală organizată de Fundaţia EOS Romania în parteneriat cu telecentre, biblioteci publice, şcoli, Puncte de Acces Public la Informaţie şi alte organizaţii şi instituţii dedicate alfabetizării digitale în România - în perioada 24-30 martie 2014.

 

Evenimentul derulat în România este parte integrantă a campaniei „Get online week 2014” organizată la nivel european de către organizaţia Telecentre Europe– pentru stimularea ocupării forţei de muncă, formarea şi certificarea competenţelor digitale precum şi locurile de muncă care necesită utilizarea Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) în comunităţile din întreaga Europă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.