O bătrână spune că a fost violată de viceprimarul din Păcureţi

Publicat in Eveniment 24 Noiembrie 2009 Actualizat: 25 Noiembrie 2009 2093 ori
Google+ WhatsApp
O bătrână spune că a fost violată de viceprimarul din Păcureţi
O bătrână spune că a fost violată de viceprimarul din Păcureţi

La IJP Prahova există o plângere de viol care amestecă aleşi locali, campania pentru alegerea preşedintelului României şi băutura. Concret, o plângere scrisă de  E.S., o bătrână de 65 de ani, din comuna Păcureţi, îl acuză de viol pe viceprimarul comunei, Viorel Diaconu (PDL).

Bătrâna susţine că, pe 4 noiembrie, viceprimarul PDL a făcut o adunare electorală, de susţinere a preşedintelui Traian Băsescu, care s-a lăsat cu o beţie cvasigenerală. Bătrâna spune că şi viceprimarul s-a îmbătat şi că a încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea, dar n-a reuşit decât "în exterior". (!!!!)

Chiar dacă femeia este destul de confuză, iar alte dovezi ale "violului exterior" nu există, poliţiştii trebuie să-şi piardă timpul cu anchetarea cazului. Plângerea a fost făcută pe 6 noiembrie, iar IJP Prahova este obligat să-i dea curs, ca cercetare a unei "infracţiuni la viaţa sexuală", după care o va trimite Parchetului. Vom reveni.

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro