Taximetriştii - un pericol public, confirmat de IJP Prahova

Publicat in Eveniment 20 Noiembrie 2009 1103 ori
Google+ WhatsApp
Taximetriştii - un pericol public, confirmat de IJP Prahova
Taximetriştii - un pericol public, confirmat de IJP Prahova

Pe căi ocolite, de frica represaliilor, o femeie a făcut să aflu că acum ceva vreme, a fost agresată de un taximetrist, pentru că a îndrăznit să parcheze maşina câteva minute în staţia taxi de la Halele Centrale. Povestea ei, aşa cum mi-a fost transmisă, a fost alterată de povestitor, care mi-a spus atunci că taximetristul ar fi ameninţat-o cu un cuţit. Nu era adevărat. Potrivit unei informări remise PHonline.ro de către IJP Prahova, taximetristul i-a distrus o anvelopă, i-a zgâriat o portieră şi i-a spart un semnalizator. Ulterior, acesta a despăgubit-o pe femeie, iar ea şi-a retras plângerea penală.

Ce nu spune poliţia este dacă descreieratul de taximetrist mai lucrează, deşi e clar că are nişte grave probleme mentale. Nu ne spune nici la ce firmă de taximetrie prestează nemernicul care oricând poate ceda psihic din nou. Şi nici dacă cineva îi va face ceva ăstuia, chiar dacă femeia şi-a retras plângerea…

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro