10 ambasadori au vizitat cramele Halewood de la Urlaţi

Publicat in Eveniment 13 Noiembrie 2009 Actualizat: 22 Ianuarie 2010 1394 ori
Google+ WhatsApp
 10 ambasadori au vizitat cramele Halewood de la Urlaţi
10 ambasadori au vizitat cramele Halewood de la Urlaţi

Vinerea trecută, la invitaţia Cramelor Halewood, zece ambasadori iubitori de vin au fost în vizită la Conacul Urlăţeanu şi Pivniţele Rhein & Cie Azuga. Însoţiti de soţiile lor, ambasadorii au avut parte în prima parte a zilei de vizită şi degustare la Conacul Urlăţeanu (Urlaţi, Prahova), unde au fost întâmpinaţi cu preparate tradiţionale care au acompaniat foarte bine vinurile oferite spre degustare. Conacul Urlateanu a fost introdus in circuitul vitivinicol în aprilie 2000, Halewood fiind prima companie care a oferit turiştilor posibilitatea de a vizita o cramă funcţională, din dorinţa de a veni în întâmpinarea celor care vor să regăsească atmosfera autentică a unei vechi case boiereşti, care impresionează atât prin arhitectura proprie, cât şi prin frumuseţea domeniului pe care este situat.

Fondatorul grupului Halewood Internaţional, John Halewood, le-a oferit demnitarilor un tur în sala de baricuri, după care aceştia şi-au continuat incursiunea în lumea fascinantă a vinului cu vizita la Pivniţele Rhein & Cie Azuga. Oaspeţii au fost plăcut impresionaţi cât de bine stăpânesc membrii echipei Halewood arta producerii vinurilor spumante, precum şi de condiţiile oferite de Halewood în cele 15 camere ale Pensiunii Rhein.

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro