Poliţia din Câmpina a prins patru infractori cu “gulere albe”

Publicat in Eveniment 13 Noiembrie 2009 1164 ori
Google+ WhatsApp
Poliţia din Câmpina a prins patru infractori cu “gulere albe”
Poliţia din Câmpina a prins patru infractori cu “gulere albe”

Poliţiştii de la Investigarea Fraudelor din Câmpina au finalizat dosarele lui B. Dan, de 41 de ani, din Chitila, P. Ioana, de 27 de ani, din Comarnic, D. Adorjan, de 40 de ani, din Covasna şi S. Alexandru, de 21 de ani, din Cocorăştii Mislii, pentru mai multe infracţiuni economice. Din cercetările efectuate de poliţişti au rezultat următoarele:

B. Dan, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Bucureşti, cu punct de lucru în Câmpina, a exploatat 7 maşini electronice de câştiguri (slot machines), având licenţele expirate. Învinuitul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de desfăşurarea activităţilor de jocuri de noroc fără licenţă.

P. Ioana, în calitate de funcţionar bancar la o societate comercială din Câmpina a falsificat un contract de credit şi chitanţele anexe, însuşindu-şi diferenţa de 1 000 lei rezultată din suma aprobată şi eliberată din caseria unităţii şi cea solicitată de client. Prejudiciul a fost recuperat integral. Învinuita este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

D. Adorjan  a emis o filă cec în beneficiul unei societăţi comerciale din Câmpina, completând-o la rubrica „data emiterii” cu un termen ulterior stabilit ca şi dată scadentă cu beneficiarul, care fiind introdusă ulterior la plată a fost refuzată pe motiv de lipsă totală disponibil. Învinuitul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de emitere filă cec cu dată falsă.

S. Alexandru, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Câmpina, a emis două file cec, completându-le cu dată falsă. Prejudiciul în valoare de 10 700 lei a fost recuparat integral. Învinuitul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de emitere filă cec cu dată falsă.

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro