Punct final în scandalul “Blondei de sub biroul de la PIP”

Publicat in Eveniment 12 Noiembrie 2009 Actualizat: 14 Noiembrie 2009 1521 ori
Google+ WhatsApp
Punct final în scandalul “Blondei de sub biroul de la PIP”
Punct final în scandalul “Blondei de sub biroul de la PIP”

Pentru că explică mai bine decât mine, şi pentru că n-are nici o problemă cu pozele, îl las pe protagonistul masculin din poza cu blonda de la PIP să explice cum stau lucrurile. Nu de alta, dar el - spre deosebire de blondă, care nu vrea să mai apară vreodată în presă - vă poate spune că nu e vorba de şantaj, sau alte tâmpenii.

“Dragilor, nu va mai fortati, nu eram director adjunct, eram coleg si atit iar poza nu a fost decit o gluma. Iar numele meu corect ca sa nu mai speculati este Rasvan Mihail Jakab si eram responsabil cu managementul calitatii la PIP. Blonda era o femeie normala dar care stia de gluma iar situatia in care era in acel moment a fost o copilarie. Este adevarat ca trebuie sa te gindesti ca niste nemernici pot livra presei asemenea lucruri dar noi nu ne consideram acolo niste persoane asa importante incit sa ne ferim. Iar banul public nu a avut de suferit din cauza acestei poze, in general ne faceam treaba foarte bine ca de aia a ajuns PIP cel mai mare parc industrial din Romania. Altceva, mai aveti nelamuriri?

P.S. Vorbesc la trecut pentru ca eu nu mai lucrez acolo din cauza faptului ca a venit Mircea Cosma la putere si a cam dat afara toti oamenii de acolo (care au facut Parcul asa cum este el acum)”.

O singură precizare am pentru Răsvan Jakab: în calitate de acţionar al Parcului Industrial Ploieşti (plătesc taxe, deci vă plăteam salariile), aş prefera să vă faceţi treaba bine fără să aşteptaţi vreo statuie şi să vă trageţi de organe în timpul liber şi în locaţii private. Peace!

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro