Bătaie “parte’n parte” între interlopi şi poliţişti la Ploieşti

Publicat in Eveniment 12 Noiembrie 2009 1865 ori
Google+ WhatsApp
Bătaie “parte’n parte” între interlopi şi poliţişti la Ploieşti
Bătaie “parte’n parte” între interlopi şi poliţişti la Ploieşti

Azi-noapte, în urma unui apel la 112, un poliţist şi un jandarm au plecat spre un local de pe strada Ana Ipătescu, unde avea loc un conflict între doi indivizi. Când a încercat să-i despartă, poliţistul a fost lovit de mai multe ori cu pumnul, în figură de unul dintre ei, T. M., din Ploieşti. Când au încercat să-l imobilizeze, jandarmul şi poliţistul au fost loviţi de un al treilea agresor. Până la urmă, cei doi au fost imobilizaţi şi duşi la sediul poliţiei. În cauză a fost sesizat Parchetul de lângă Judecătoria Ploieşti, competent să desfăşoare activităţi de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

“Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova apreciază că atacul asupra unui poliţist aflat în misiune este o faptă deosebit de gravă, cu consecinţe negative în rândul opiniei publice”. Păi da! Mulţumiţi foştilor şefi, care au permis ani de-a rândul ca poliţiştii să fie umiliţi în public de interlopi. În orice ţară civilizată din lume, ăla care dă în poliţist, în prezenţa altei uniforme, îşi ia un glonţ în fund până apucă să zică “sabie”….

Nu sunt fanul poliţiştilor-cocoş, care sfidează şi ameninţă prin simpla prezenţă. Dar acolo unde e de dat un pumn în gură unui idiot violent, pentru care uniforma albastră e o ţintă, aş vrea să se dea doi pumni în loc de unul…

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro