Sorin Oprea, noul şef al Poliţiei Prahova, e pornit pe interlopi

Publicat in Eveniment 07 Noiembrie 2009 1391 ori
Google+ WhatsApp
Sorin Oprea, noul şef al Poliţiei Prahova, e pornit pe interlopi
Sorin Oprea, noul şef al Poliţiei Prahova, e pornit pe interlopi

La prima vedere, eşti tentat să spui “şi ce?”. Însă dacă te uiţi pe mapa profesională a chestorului Oprea, afirmaţia capătă un plus de credibilitate. Afacerea Sunoil, afacerea Băicoi-Alesu, Clanul Cordunenilor, Clanul Cămătarilor, Dosarul Cocaină pentru VIP-uri şi războiul dintre interlopii susţinuţi la Constanţa de Mazăre şi Beinur - sunt tot atâtea ocazii în care Sorin Oprea a arătat că nu e fanul combinaţiilor cu clanurile interlope sau cu marii afacerişti cu produse petroliere de contrabandă.

Sorin Oprea l-a înlocuit de vineri pe Iulian Bach (acum la Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul IGPRla comanda IPJ Prahova. Cum s-a produs asta rămâne un mister, ţinând cont că actuala putere politică dorea pe altcineva…

Fişă biografică chestor Sorin Oprea:  Sorin Oprea este absolvent al Şcolii de Ofiţeri de Poliţie, promoţia 1985 şi este licenţiat în drept.  A deţinut funcţiile de şef al Poliţiei Mizil, şef al Serviciului de Combatere a Crimei Organizate şi Corupţiei Prahova, şef al Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate Ploieşti, şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, director al Direcţiei Antidrog din cadrul IGPR, director general adjunct al Direcţiei Generale de Combatere a Crimei Organizate şi director al Direcţiei de Combatere a Traficului de Persoane din cadrul IGPR.

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro