Efigia din bronz a domnitorului Vlad Tepes, donatie s SMV Ploiesti, a fost montata pe galeria principala a Manastirii Santa Maria la Nova din Napoli, Italia

Publicat in Eveniment 27 Octombrie 2022 1644 ori
Google+ WhatsApp
Efigia din bronz a domnitorului Vlad Tepes, donatie s SMV Ploiesti, a fost montata pe galeria principala a Manastirii Santa Maria la Nova din Napoli, Italia

In urma sesiunii internationale de comunicari desfasurata la Manastirea Turnu, in data de 16 octombrie 2022, efigia din bronz a printului roman Vlad Tepes a fost montata azi pe calea principala de acces a complexului "Santa Maria la Nova" din Napoli, alaturi de frescele ctitorilor.

"Au fost obtinute Avizele necesare / Efigia din bronz a Ilustrului Domnitor Vlad Tepes a fost montata in galeria interioara a Manastirii Santa Maria la Nova din Napoli, Italia. Aici se presupune ca ar fi mormantul Domnitorului Vlad Tepes!

Efigia a fost donata de catre SMV Ploiesti in cadrul Programului "2021, Anul Vlad Tepes", cu ocazia implinirii a 590 de ani de la nasterea domnitorului, 1431-2021, sub deviza 《Un Principe care a construit Biserici si Manastiri nu poate fi vampir!》", a scris Andrei Turcanu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.