Ultimele pregatiri inainte de ziua inaugurarii Aleii Furitorilor Romaniei Mari, in parcul "Constantin Stere" Bucov

Publicat in Eveniment 24 Octombrie 2022 Actualizat: 24 Octombrie 2022 800 ori
Google+ WhatsApp

Marti, 25 octombrie, va avea loc inaugurarea bustului Reginei Maria pe Aleea dedicata fauritorilor Romaniei Mari, acolo unde zilele trecute a fost amplasat si bustul Regelui Ferdinand I.

Cu acest prilej, se incheie poate cel mai amplu program de constientizare si conservare a istoriei si culturii poporului roman, program initiat de Societatea Cultural-Istorica "Mihai Viteazul" Ploiesti, sprijinit de autoritatile locale si judetene, Aleea Fauritorilor Romaniei Mari. Aceasta cuprinde 27 de busturi din bronz, pe care presedintele SMV, Mircea Cosma, in numeste "un proiect de suflet pentru dreptate istorica si adevar istoric".

Astazi, au avut loc ultimele pregatiri inainte ca bustul Reginei Maria sa fie dezvelit in prezenta unui public special, format din personalitati ale culturii si istoriei, politicieni si membri ai SMV Ploiesti.

Evenimentul este programat sa aiba loc la ora 13:30.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.