Persoanele și familiile sărmane din Prahova vor primi, de mâine, pachete cu. alimente de la UE

Publicat in Eveniment 19 Octombrie 2022 800 ori
Google+ WhatsApp
Persoanele și familiile sărmane din Prahova vor primi, de mâine, pachete cu. alimente de la UE
Persoanele și familiile sărmane din Prahova vor primi, de mâine, pachete cu. alimente de la UE

Începând de mâine și până la finalul lunii octombrie, în localitățile județului Prahova vor fi livrate 31.899 de pachete cu ajutoare alimentare aferente Programului Operațional de Ajutorare a Persoanelor Defavorizate, informează Instituția Prefectului Prahova. Beneficiarii eligibili sunt persoanele singure și familiile cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă, dreptul la un venit minim garantat, precum și familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei.

Pachetele conţin făină albă de grâu (5 kg); mălai (4 kg); paste făinoase (800 g); ulei (4 litri); zahăr (2 kg); orez (4 kg); 5 conserve din carne de vită a câte 300 g; 3 conserve din carne de porc a câte 900 g; 5 conserve pate de ficat de porc a câte 200 g; 2 borcane de compot de fructe a câte 720 ml; 1 borcan de gem de fructe (360 g); 1 borcan de gem de fructe dietetic (360 g). Produsele sunt preambalate în cutii de carton, însumând o greutate de aproximativ 25 kg/cutie. Ridicarea ajutoarelor se face personal, în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identității persoanei pe listă și a semnăturii de primire de către destinatarii finali.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.