Judecătorul Rebegea a vrut şi sex cu avocata, nu doar bani!

Publicat in Eveniment 06 Noiembrie 2009 2105 ori
Google+ WhatsApp
Judecătorul Rebegea a vrut şi sex cu avocata, nu doar bani!

Surse judiciare au confirmat aseară pentru PHonline.ro că avocata implicată în mituirea judecătorului Dumitru Rebegea (foto1) a avut succes în demersul său şi pentru că Rebegea o plăcea şi îi propunea să aibă relaţii sexuale. Aceleaşi surse spun că Rebegea a cerut mită 40.000 de euro, dar a fost de acord ca avocata să păstreze 4.000 de euro.

Am aflat şi identitatea avocatei: o fostă grefieră, pe numele său Viorica N. Iosefina Pilică, în prezent membru al Baroului de Avocaţi Prahova. Dintr-o interceptare telefonică au aflat procurorii că avocata Viorica Pilică s-a întâlnit într-un magazin cu Irina Sandu, soţia lui Austrianu (foto2), pentru a lua banii destinaţi judecătorului. Imediat după aceea, avocata l-a sunat pe Rebegea: “mi-a dat suma”.

Se pare că ieri, la audieri, judecătorul Dumitru Rebegea a avut un şoc când a aflat că avocata Viorica Pilică a acceptat să colaboreze cu anchetatorii în înscenarea flagrantului, pentru a reieşi cât mai clar că judecătorul a primit banii pentru eliberarea interlopilor.

Despre Viorica Pilică se ştie doar că absolvit în 2004 Facultatea de Drept a Universităţii Titu Maiorescu din Bucureşti şi că a absolvit concursul de admitere în magistratură în 29 martie 2009. Cabinetul său de avocatură (foto3) se află pe strada Crinului, o stradă neasfaltată, locuită în proporţie de 90% de romi, din zona Radu de la Afumaţi. Nimic din casa modestă şi din curte nu vorbeşte despre avocatură: rufe aruncate alandala pe sârmă, gunoaie şi maşini vechi populează o curte doar puţin mai curată decât strada.

O vecină: “Ce avocată căutaţi? Da’ ce, Viorica e avocată?!”. Relevant, nu?

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.