Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” in perioada 19-25 septembrie

Publicat in Eveniment 20 Septembrie 2022 814 ori
Google+ WhatsApp
Spectacolele  Teatrului „Toma Caragiu” in perioada 19-25 septembrie
Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” in perioada 19-25 septembrie

În această săptămână, la Teatrul „Toma Caragiu” puteți viziona un spectacol al secției Revistă, care propune o perspectivă inedită asupra clasicelor povești de iubire: comedia Liniște! Se repetă!. Secția Dramă aduce în atenție problematici de natură morală, invitând publicul să vizioneze binecunoscuta comedie de caracter Avarul, precum și The Night Alive, un spectacol despre pierderea și regăsirea speranței în viață.

Duminică, cei mici pot urmări, în sala Teatrului de Animație, un spectacol despre 3 purceluși năzdrăvani, într-o adaptare modernă și antrenantă a binecunoscutei povești a lui Serghei Mihailov.

Liniște! Se repetă! - vineri, 23 septembrie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”. O comedie cu domnițe dornice de măritat și domni mai juni sau... trecuți de prima tinerețe, aflați în căutarea unei partenere care să le aducă stabilitate sufletească, dar și financiară. Nu lipseste nici o confruntare plină de umor dintre doi tați care încearcă, prin negocierea căsătoriei copiilor, să își asigure un viitor cât mai liniștit.

The Night Alive - sâmbătă, 24 septembrie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”. În mod misterios, destinul aduce împreună patru suflete aflate în derivă, pentru a le reda speranța acolo unde pare că nimic nu mai poate aduce culoarea înapoi în viețile lor. „The Night Alive pare un studiu de caractere, dar e, cred eu, mai mult decât atât. Peste particularitățile lor, delectabile în sine, personajele piesei sunt reprezentative pentru generațiile ultimei jumătăți de veac: Maurice pentru cea care “a construit hidrocentale”, Tommy pentru cea care, ulterior, s-a “iubit pe tunuri”, iar Kenneth și Aimee pentru cea ajunsă la maturitate în anii din urmă și pentru care nu există încă un vector definitoriu” (Cristi Juncu - regizor)

Avarul - duminică, 25 septembrie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Inspirat de capodopera lui Molière, „Avarul” este o comedie care aduce în fața spectatorilor o galerie de personaje cu trăsături și năravuri de când lumea în contexte și situații actuale, ce garantează buna dispoziție, dar și râsul amar în fața unor tipare contemporane.

Cei trei purceluși - vineri, 23 septembrie, ora 18.00, și duminică, 25 septembrie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație. Binecunoscuta poveste a celor trei frați purceluși și a felului în care fiecare dintre ei încearcă să se apere de amenințarea unui lup înfometat, construindu-și câte o căsuță, ne demonstrează, încă o dată, importanța solidarității în a depăși diversele situații dificile pe care le întâmpinăm în viață.

Vă așteptăm la teatru! Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.