Producatorii filmului "Mihai Viteazul - printul intrat in legenda Europei" au venit la Ploiesti. SMV va ajuta la realizarea unei prezentari a peliculei

Publicat in Eveniment 10 August 2022 Actualizat: 10 August 2022 544 ori
Google+ WhatsApp

Societatea Cultural-Istorica "Mihai Viteazul" Ploiesti va fi partenerul producatorilor peliculei care il are ca subiect pe marele voievod, intitulata "Mihai Viteazul - Printul care a intrat in legenda Europei".

Vastele cunostinte de istorie, in mod special pe aceasta tema, dar si pasiunea necontenita a membrilor SMV Ploiesti au facut ca regizorul Mihaela Mihai sa isi doreasca o colaborare cu Societatea ploiesteana fondata de ing. Mircea Cosma, in vederea realizarii unei prezentari a filmului, chiar in orasul nostru.

"I intalnire de suflet azi 10.08.2022 la Ploiesti.Regizoarea Mihaela Mihai a solicitat colaborarea Societatii cultural-istorice "Mihai Viteazul " din Ploiesti pentru realizarea unei prezentari a filmului"Mihai Viteazul-Printul intrat in legenda Europei.Au fost puse bazele unei colaborari pe termen mediu privind prezentarea filmului in orasul creat de marele Intregitor.de mentionat ca actorul din rolul principal este ploiesteanul Denis Stefan.in rolurile principale alaturi de el joaca Maia Morgenstern,Mihaela Mihai si Aurelian Man.Prezentarea fimului in a doua decada a lunii septembrie 2022", a anuntat Mircea Cosma, presedinte-fondator al SMV Ploiesti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.