ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

Publicat in Eveniment 08 Decembrie 2021 Actualizat: 08 Decembrie 2021 467 ori
Google+ WhatsApp
ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE
ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

  PIK DEVELOPMENT IMPEX SRL avand sediul in localitatea Negoiesti, str. Piatra Craiului, nr. 13, titular al planului/programului intocmire PUZ-schimbare destinatie teren din zona unitati industriale in zona de institutii si servicii de interes general propus a fi amplasat in localitatea Ploiesti, str.Piata 1 Decembrie 1918, nr. 1 anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/programul mentionat si declansarea etapei de incadrare.


          Prima versiune a planului/programului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, de luni pana vineri intr orele 900- 1300.
Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Prahova, in termen de 18 zile de la data publicarii anuntului.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.