"Iacării Acrobați" vor fi cu radarele pe cer, sa ghideze sania lui Mos Craciun :)

Publicat in Eveniment 30 Noiembrie 2021 385 ori
Google+ WhatsApp
"Iacării Acrobați" vor fi cu radarele pe cer, sa ghideze sania lui Mos Craciun :)
"Iacării Acrobați" vor fi cu radarele pe cer, sa ghideze sania lui Mos Craciun :)

"IACĂRII ACROBAȚI sunt de serviciu 24/7 la Aerodromul Bănești Prahova!", este anunțul pe care l-au făcut, în dimineața de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, reprezentanții uneia dintre cele mai cunoscute echipaje de acrobație aeriană din România! Aceștia vor avea o misiune extraordinară în cursul lunii decembrie: monitorizarea unui aparat de zbor mai special.

"Având experiența anilor anteriori, în următoarele 25 de zile, IACĂRII ACROBAȚI sunt de serviciu 24 din 24 de ore pe frecvența terenului de zbor de la Bănești - 128.900 - datorită survolării spațiului aerian din zonă, de către un aparat de zbor care nu se identifică pe radar dar are nevoie de atenție specială.

Datorită condițiilor meteo care pot fi capricioase în această perioadă a anului, IACĂRII ACROBAȚI vor asigura permanența pe frecvența radio – 128.900 – și vor avea avioanele pregătite pentru zbor de zi sau de noapte, astfel încât să coordoneze, să informeze, iar în caz de urgență să poată să asigure sprijin logistic pentru îndeplinirea misiunii de zbor.

Anual s-a observat faptul că acest trafic aerian vine din Nord, nu are plan de zbor, apare o dată pe an, noaptea, trece peste casele oamenilor, are o traiectorie aleatoare, iar atunci când i s-a cerut să își confirme ruta și misiunea de zbor a răspuns foarte 'vesel' că are de livrat pachete.

Orice informații suplimentare pe care le puteți furniza în acest sens, vă rugăm sa le transmiteți către Punctul de Comandă al Aerodromului Bănești – Prahova". Ați ghicit care este misiunea Iacărilor, nu-i așa?

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.