Posturi vacante în mai multe instituții din Prahova

Publicat in Eveniment 26 Octombrie 2021 839 ori
Google+ WhatsApp
Posturi vacante în mai multe instituții din Prahova
Posturi vacante în mai multe instituții din Prahova

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de instituții din Prahova, inclusiv la spitale, școli și primării. Pe lista posturilor vacante figurează cele de expert, lăcătuș mecanic, femeie de serviciu, șofer, muncitor întreținere, secretar, antrenor asistent, dar și de asistent medical, infirmieră, bucătar, croitor și consilier.

 

Agenţia Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, temporar vacante, de expert extern proiect INTESPO.
Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale – Unitatea Teritorială 440, Gura Vitioarei, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuţie, vacante, de expert gradul II-IA.

Unitatea Militară 0756, Ploieşti, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, de execuţie, vacante, de lăcătuș mecanic.

Şcoala Gimnazială „Sfinţii Împăraţi” din comuna Balta Doamnei organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: femeie de serviciu, șofer și muncitor de întreținere.

Primăria Comunei Salcia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de guard.

Şcoala Gimnazială „Rareș Vodă” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: muncitor și paznic.

Clubul Sportiv Petrolul Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, antrenor asistent, Secția ciclism.

Școala Gimnazială „Henri Mathias Berthelot”, cu sediul în Ploiești, Str. Arinului nr. 2, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor.

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 2, cu sediul în Filipeştii de Pădure, Strada Gării nr. 635, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de bucătar calificat.

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel: 2 posturi de muncitor calificat IV-I (instalator) la Biroul administrarea patrimoniului imobiliar; 1 post de muncitor calificat IV-I (croitor) la Biroul echipament și hrănire.

Unitatea de Asistență Medico-Socială Boldești Scăeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de infirmieră.

Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical, cu PL, medicină generală.

Unitatea Militară 01394 Bucov organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de muncitor calificat II, în cadrul secțiilor de producție, după cum urmează: 1 post de bobinator mașini electrice rotative – COR 741204, 1 post de montator, reglor, depanator de aparate radio și TV, redresoare și amplificatoare – COR 821212, 1 post de strungar universal – COR 722413.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de magaziner, în cadrul Biroului aprovizionare, administrativ, transport.

Primăria Orașului Sinaia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical generalist în cadrul cabinetului medical școlar al Colegiului „Mihail Cantacuzino”, Sinaia.

Grădinița „Step by Step” cu Program Prelungit și Program Normal „Licurici”, Ploiești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de îngrijitor.

Şcoala Gimnazială, Comuna Plopu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar.

Primăria Orașului Băicoi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de muncitor necalificat I (3 posturi), în cadrul Atelierului gospodărie locală.

Primăria Comunei Albeşti-Paleologu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de referent debutant (casier) din cadrul Compartimentului financiar-contabil.

Şcoala Gimnazială „George Emil Palade” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcțiilor contractuale, de execuție, temporar vacante, de: paznic și muncitor de întreținere.

Primăria Comunei Râfov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor II.

Grădinița cu Program Prelungit și Program Normal „Iulia Hașdeu” Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor învățământ preșcolar.

Liceul Teoretic Comuna Filipeștii de Pădure organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de secretar.

Grădinița cu Program Prelungit „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, Ploiești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: îngrijitor și bucătar.

Clubul Sportiv Orăşenesc Sinaia organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de consilier, grad profesional I – post vacant în cadrul Compartimentului achiziții publice, investiții, patrimoniu, secretariat, administrativ.

Administraţia Parcului Memorial „Constantin Stere” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat (lăcătuș mecanic), în cadrul Serviciului tehnic.

Mai multe detalii cu privire la condițiile de angajare, data și organizarea concursului pe posturi.gov.ro/județul/prahova.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.