Spectacolele Teatrului "TOMA CARAGIU" in perioada 26-31 octombrie

Publicat in Eveniment 26 Octombrie 2021 308 ori
Google+ WhatsApp
Spectacolele Teatrului "TOMA CARAGIU" in perioada 26-31 octombrie
Spectacolele Teatrului "TOMA CARAGIU" in perioada 26-31 octombrie

Frumoasa Zaraza pășește, în acest final de săptămână, pe străzile pline de farmec ale Bucureștiului interbelic și ne atrage într-o poveste plină de pasiune și mister, devenită legendă. Aventuri fascinante îi așteaptă pe cei mici, în sala Teatrului de Animație, unde o tânără pe nume Belle luptă cu forțe potrivnice pentru a rupe vraja ce a înlănțuit un prinț singuratic.

Zaraza - sâmbătă, 30 octombrie, și duminică, 31 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. „Zaraza va rămâne pentru mine un spectacol de referință. Nu doar pentru ca e realizat de Răzvan Mazilu, sau nu doar pentru asta. Ci pentru ca e unul din acele spectacole totale, în care ai: scenariu foarte bun (adică poveste), actori impecabili, cuplete de mare valoare, coregrafie de cinci stele.” (Nona Rapotan, bookhub.ro)

Frumoasa și Bestia - duminică, 31 octombrie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație. Un prinț bogat, dar cu o inimă de gheață, este transformat în bestie de blestemele unei vrăjitoare. Vraja poate fi ruptă, dar numai dacă prințul va iubi o altă ființă și va fi iubit la rândul său.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole. Vă așteptăm cu drag la teatru!

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.