Lukoil a construit al 8-lea loc de joaca in Parcul Bucov

Publicat in Eveniment 26 Octombrie 2021 Actualizat: 26 Octombrie 2021 382 ori
Google+ WhatsApp
Lukoil a construit al 8-lea loc de joaca in Parcul Bucov
Lukoil a construit al 8-lea loc de joaca in Parcul Bucov

Copiii care vor veni în vizită în Parcul Memorial "Constantin Stere" de la Bucov au încă un motiv de bucurie. Rafinăria Petrotel Lukoil a mai donat un loc de joacă modern echipat.

Acesta este al 8-lea ansamblu pe care rafinaria il amenajeaza in Parcul Bucov.

"Astazi, 26 octombrie 2021, PETROTEL-LUKOIL, a finalizat cel de al 8-lea loc de joaca, in Parcul Memorial "Constantin Stere" Bucov, conditiile pandemiei nepermitand sa se invite, ca de obicei, copiii care ar fi fost premiati de catre Rafinarie. Ne bucuram sa oferim comunitatii prahovene inca un spatiu pentru cei mici in timpul liber pentru acestia si parinti sau bunici (categoria recomandata pentru acest loc de joaca: 3-12 ani). Rafinaria PETROTEL-LUKOIL continua programul sau de dezvoltare a locurilor de joaca si sport in aer liber, potrivit politicii companiei LUKOIL.", au scris reprezentantii Lukoil, pe Facebook.

Mai multe imagini cu noul loc de joaca, AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.