Politistii de la SAS Prahova au donat sange pentru pacientii grav bolnavi

Publicat in Eveniment 23 Septembrie 2021 1447 ori
Google+ WhatsApp
Politistii de la SAS Prahova au donat sange pentru pacientii grav bolnavi
Politistii de la SAS Prahova au donat sange pentru pacientii grav bolnavi

Donează sânge! Poate reprezenta șansa cuiva la viață!

Pentru că nevoia de sânge este permanentă, venim în continuare în sprijinul comunității și încercăm să dăm o mână de ajutor oamenilor a căror viață depinde de acest gest benevol pe care fiecare dintre noi îl poate face de câteva ori într-un an.

Astfel, în urma apelului reprezentanților Centrului de Transfuzie Sanguină Ploiești, am încercat să ne mobilizăm și de această dată, pentru a merge în număr cât mai mare la Centru și a dona sânge.

Ieri, 22 septembrie, polițiștii Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au donat sânge pentru cei care au nevoie.

Demersul colegilor nostri vine în cadrul campaniei demarată de Ministerului Afacerilor Interne, activităţi atât de necesare pacienţilor care sunt internaţi în stare gravă după ce s-au infectat cu SARS-CoV-2.

Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită responsabilă, să ne gândim la cei din jur și să rămânem solidari în perioada dificilă pe care o parcurgem.

Donarea de sânge este și trebuie să rămână un act umanitar!

Sursa IJP PRAHOVA

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.