Ploiesti: Taxa pentru parcare se va putea plati din aplicatia mobila

Publicat in Eveniment Marți, 13:01 479 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesti: Taxa pentru parcare se va putea plati din aplicatia mobila
Ploiesti: Taxa pentru parcare se va putea plati din aplicatia mobila

Șoferii care aleg să își lase mașina pe unul dintre locurile din parcările gestionate de SGU Ploieşti vor putea plăti şi cu ajutorul unei aplicaţii pe mobil. Decizia a fost luată luni, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Ploiești, informeaza www.deprahova.ro.

 

Consiliul Local Ploiești a aprobat luni, în cadrul unei ședințe extraordinare, modificare hotărârii privind regulamentul în ceea ce privește parcările cu plată din Ploieşti. Astfel, pe lângă variantele deja folosite de SGU, respectiv plata la parcometre, prin SMS sau direct la casierii societăţii, șoferii vor avea posibilitatea să plătească locul de parcare printr-o aplicație pe mobil, cu ajutorul cardului bancar.

În acest sens, conducerea Serviciului de Gospodărire Urbană a anunţat că urmează să încheie un parteneriat cu o firmă specializată, pe modelul celui aplicat la plata prin SMS.

Totodată, hotărârea a mai inclus alte câteva modificări la acelaşi regulament, care simplifică procedura de obţinere a permisului de parcare pentru riverani, introducând un termen de 60 de zile în care pot fi depuse la dosar documente în curs de eliberare la momentul cererii iniţiale, respectiv care stabilesc condiţiile şi modalitatea în care firmele vor putea să închirieze locuri din parcările de pe domeniul public și care sunt date în administrarea SGU.

Proiectul a fost votat 21 de voturi pentru şi 3 abţineri.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.