Medicul Monica Pop atrage ATENȚIA că vaccinul antcoronavirus are CONTRAINDICAȚII: Poate avea efecte adverse GRAVE

Publicat in Eveniment 03 August 2021 1342 ori
Google+ WhatsApp
Medicul Monica Pop atrage ATENȚIA că vaccinul antcoronavirus are CONTRAINDICAȚII: Poate avea efecte adverse GRAVE
Medicul Monica Pop atrage ATENȚIA că vaccinul antcoronavirus are CONTRAINDICAȚII: Poate avea efecte adverse GRAVE

Medicul Monica Pop acuză autoritățile că ascund informații cheie privind efectele secundare ale vaccinurilor. Pop spune că discursul autorităților încearcă să inducă ideea că toți oamenii se pot vaccina, însă că lucrurile nu stau așa și că unii români care au diverse boli riscă să aibă efecte secundare grave.

"Eu nu pot să înțeleg de ce autoritățile nu țin cont de aceste proteste și nu se întreabă de ce oamenii fac așa. Am auzit un discurs, dacă se poate spune așa, al domnului doctor Arafat care să nu uite că este de altă specialitate și el spune despre noi şi totuși vorbește că este medic și are tot dreptul dar și noi îl avem.

Când a fost întrebat de ce vaccinarea pare a fi un eșec și a spus pentru că sunt câțiva care sunt anti-vaccinişti, ceea ce nici măcar nu este adevărat, și că au influențat populația. Vaccinurile au început din decembrie și la început a fost o fuziune de persoane după care lumea început încet, încet să afle niște lucruri.

Suntem foarte departe de a cunoaște cu adevărat numărul de persoane care au avut efecte secundare și unele dintre ele foarte severe și nu ni se spune și asta este un lucru rău. Oamenii trebuie să știe!

Nimeni nu a publicat până acuma lista contraindicațiilor acestui vaccin. Am citit această listă în urmă cu două zile. Lista există, este chiar făcută de cei de la Pfizer şi acolo scrie foarte bine.

Printre altele mi s-a părut chiar de-a dreptul de necrezut. De exemplu una dintre contraindicații este hipertensiune arterială", susține medicul Monica Pop, la Antena 3.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.