Concurs de fotografie organizat de Muzeul Foișorul Bellu - Urlați

Publicat in Eveniment 29 Iulie 2021 380 ori
Google+ WhatsApp
Concurs de fotografie organizat de Muzeul Foișorul Bellu - Urlați
Concurs de fotografie organizat de Muzeul Foișorul Bellu - Urlați

Plecând de la faptul că aici a fost reconstituit universul fotografic al lui Alexandru Bellu, univers în care principala temă a fost țăranca româncă, Muzeul „Foişorul Bellu” din Urlați, secție a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova, organizează, în perioada 1-15 august a.c., Concursul de fotografie „Alexandru Bellu” cu tema „Ţăranul român contemporan prin lentila obiectivului”.

Potrivit calendarului evenimentului, în perioada menționată trebuie transmise fotografiile, prin intermediul online, pe adresa de e-mail office@histmuseumph.ro. Fotografiile trebuie însoţite de un titlu, menţionându-se locul unde a fost realizată fotografia, dar şi datele de contact ale fotografului (nume complet, număr de telefon şi adresa de e-mail), organizatorii concursului anunțând și o serie de specificaţii tehnice ale fotografiilor, de care concurenții vor trebui să țină cont.

Și anume: să se încadreze în tematica aleasă; dimensiunea minimă a imaginii: 4mb; rezoluţie: minimum 3.000px; rezoluţie print, calitate la 300dpi; format fişier: jpg; pot fi alb-negru sau color, colajele nefiind acceptate, înscrierea în concurs presupunând acceptarea acestor condiţii de participare. Pe data de 16 august a.c. va avea loc jurizarea fotografiilor, iar pe 19 august este anunțată premierea, când este organizată și expoziția de fotografii, realizată cu prilejul Zilei Mondiale a Fotografiei. Premiile constau în cărţi, pliante, accesorii foto, care vor fi oferite de sposori şi Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.