SGU a montat panouri cu “Ploiești, orașul lui Caragiale”, montate la ieșirea din oraş

Publicat in Eveniment 22 Aprilie 2021 848 ori
Google+ WhatsApp
SGU a montat panouri cu “Ploiești, orașul lui Caragiale”, montate la ieșirea din oraş
SGU a montat panouri cu “Ploiești, orașul lui Caragiale”, montate la ieșirea din oraş

Intrările și ieșirile din Ploiești vor avea montate panouri cu chipul dramaturgului I. L. Caragiale, care îi vor întâmpina pe participanții la trafic. Pentru început, a fost montat un panou la ieșirea din Ploiești de la Hipodrom, urmând ca în perioada următoare să-i fie montată perechea aferentă, pe sensul de intrare.

Dacă reacția ploieștenilor va fi una pozitivă, astfel de panouri vor fi montate și la celelalte intrări în Ploiești, a explicat pentru ziarul Incomod consilierul local Simona Popescu (PNL).

"Ideea este să facem pentru toate intrările din Ploiești unde avem catargele cu tricolorul. La ieșirea de la Hipodrom este cel pus de probă, să vedem dacă îl remarcă ploieștenii, dacă e primit cu drag de ploieșteni. Pe sensul de intrare va fi "bine ați venit în orașul lui Caragiale" și va fi cu jobenul ridicat și cu mâna ridicată la joben.

Montarea se face prin SGU (Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești), motiv pentru care și amplasarea va dura un pic mai mult pentru că prioritar la SGU a fost să arate orașul bine, au amenajat parcurile, cimitirele, pentru că urmează Sărbătorile de Paște. În perioada imediat următoare cel mult se va pune perechea.

Deja au început să apară poze cu panoul pe facebook, oameni care îl salută pe Caragiale", a declarat consilierul local Simona Popescu pentru ziarul Incomod.

Autoritățile speră ca panourile să nu fie vandalizate, în condițiile în care sunt puse foarte aproape de sol.

"Sperăm tare tare mult să nu fie vandalizate, pentru că ele sunt amplasate la doar 50 cm de sol pentru că sunt foarte mari. Mi-aș fi dorit să fie mai înalte, să nu se ajungă cu graffiti la ele, dar cum panoul este foarte mare, are 3 metri pe 2, pentru siguranță nu pot fi amplasate foarte sus, trebuie puse aproape de sol.", a mai precizat Simona Popescu.

Sursa www.ziarulincomod.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.