A murit Prof. Jan Ștefan, fost director și inspector general adjunct al ISJ Prahova

Publicat in Eveniment 02 Martie 2021 988 ori
Google+ WhatsApp
A murit Prof. Jan Ștefan, fost director și inspector general adjunct al ISJ Prahova
A murit Prof. Jan Ștefan, fost director și inspector general adjunct al ISJ Prahova

Învățământul prahovean este în doliu. Inspectoratul Școlar Județean Prahova a anunțat dispariția dintre noi a fostului inspector școlar general adjunct, prof. Jan Ștefan.

"S-a stins din viață domnul ȘTEFAN Jan, eminent profesor, director și inspector școlar, soț și tată minunat.

Domnul Ștefan Jan s-a născut la 28 martie 1949, în Craiova. În 1972 a absolvit Facultatea de Istorie a Universității București. A obținut prin concurs o catedră de istorie, la Liceul Electroputere din Craiova, unde a cunoscut-o pe doamna Soltan Octavia, profesoară de limba franceză, născută în Ploiești.

Imediat după revoluție, în 1990, s-a transferat la catedra de istorie de la Liceul Industrial «1 Mai» din Ploiești. Între 1993-2001 a fost directorul acestei unități de învățământ, liceu care a cunoscut o dezvoltare deosebită în vremea directoratului său.

Calitățile manageriale remarcabile le-a etalat cu multă abnegație și devotament în executarea funcției de inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Prahova, în perioada 2001-2005.

A avut un rol deosebit în pregătirea școlilor prahovene pentru trecerea la noua paradigmă educațională, generată de integrarea României în Uniunea Europeană și a fost un excelent amfitrion al mai multor olimpiade și concursuri școlare.

A iubit școala și pe slujitorii săi, nu demult urându-le profesorilor prahoveni multă putere de muncă și viață îndelungată.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ!

Prof. Tudor IANCU" este mesajul publicat de ISJ Prahova.

Sursa Actualitatea Prahoveaba

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.