Amendă de 2.000 de lei pentru o casă de pariuri din Sinaia rămasă deschisă

Publicat in Eveniment 18 Noiembrie 2020 293 ori
Google+ WhatsApp
Amendă de 2.000 de lei pentru o casă de pariuri din Sinaia rămasă deschisă
Amendă de 2.000 de lei pentru o casă de pariuri din Sinaia rămasă deschisă

Jandarmii prahoveni au sancţionat o firmă care desfăşoară activităţi de jocuri de noroc, pentru încălcarea măsurilor de protecţie impuse pe fondul pandemiei de coronavirus. Societatea, care şi-a ţinut punctul de lucru din Sinaia deschis, în ciuda interdicţiei, a fost amendată cu 2.000 de lei... o sumă care probabil e insignifiantă în raport cu veniturile potenţiale din această perioadă.

Deşi localurile pentru jocuri de noroc din mai multe localităţi din Prahova au fost închise oficial, prin decizia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgemţă, pe baza legislaţiei adoptate la nivel naţional pentru combaterea COVID-19, sunt patroni care încalcă măsura, convinşi probabil ori că n-o să fie prinşi, ori că veniturile pe care le-arputea obţine ar depăşi eventualele amenzi. Marţi, jandarmii prahoveni au depistat un caz de acest gen la Sinaia. "În data de 17.11.2020 jandarmii prahoveni aflându-se în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu au identificat în orașul Sinaia o societate având ca obiect de activitate activități de jocuri de noroc și pariuri, care nu respecta măsurile de prevenire a răspândirii COVID 19 fiind deschisă publicului, deși prin HG 967 din 2020 activitatea unor astfel de operatori economici este suspendată până în data de 13.12.2020", a anunţat IJJ Prahova într-un comunicat de presă transmis miercuri.

"Societatea a fost sancționată cu amendă în cuantum de 2000 de lei conform art. 66, lit. c din Legea nr. 55 din 15.05.2020", a mai transmis IJJ Prahova.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.