Buletin de Intervenţii - ISU Prahova - 4 noiembrie

Publicat in Eveniment 04 Noiembrie 2009 1074 ori
Google+ WhatsApp
  Buletin de Intervenţii - ISU Prahova - 4 noiembrie
Buletin de Intervenţii - ISU Prahova - 4 noiembrie

n ultimele 24 ore subunităţile operative ale Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă al judeţului Prahova au intervenit pentru gestionarea a 13  situaţii de urgenţă, cele mai importante fiind urmatoarele:

  • 03.11.2009 -  ora 23:52 – Detaşamentul de pompieri Boldeşti  a intervenit cu două echipaje în localitatea Boldeşti Scăieni, str. Nisipurilor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar Lucian V.. A ars : o grindă din lemn din peretele dormitorului pe aproximativ 2 mp. Incendiul a izbucnit cel mai probabil de la un sistem de încâlzire amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile. Au fost distruse bunuri in valoare de aproximativ 2.000 ron şi au fost salvate bunuri in valoare de aproximativ 300.000 ron. Nu s-au intregistrat victime.
  • 03.11.2009 -  ora 11:22 – Detaşamentul de pompieri Boldeşti  a intervenit cu trei echipaje în comuna Lipăneşti, str. Ghioceilor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar Liviu S.. Au ars : aproximativ 6 mp acoperiş din lemn cu învelitoare tablă şi aproximativ 4 mp tavan confecţionat din lemn cu pământ. Incendiul a izbucnit cel mai probabil de la un sistem de încâlzire amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile. Au fost distruse bunuri in valoare de aproximativ 2.000 ron şi au fost salvate bunuri in valoare de aproximativ 300.000 ron. Nu s-au intregistrat victime.
  • Echipajul SMURD a fost solicitat să intervină în 10 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele au fost monitorizate şi transportate Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

 

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.