Controale si amenzi in Blejoi, Paulesti si Baicoi. Politistii le-au atras atentia celor care purtau masca sub barbie

Publicat in Eveniment 28 Octombrie 2020 328 ori
Google+ WhatsApp
Controale si amenzi in Blejoi, Paulesti si Baicoi. Politistii le-au atras atentia celor care purtau masca sub barbie
Controale si amenzi in Blejoi, Paulesti si Baicoi. Politistii le-au atras atentia celor care purtau masca sub barbie

La data de 26 octombrie a.c., în intervalul orar 10.00-13.00, pe raza localităților Blejoi, Păulești și Băicoi polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova sub coordonarea Instituției Prefectului împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova, Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova și jandarmi, au desfăşurat noi acţiuni de verificare a respectarii măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în vederea prevenirii răspândirii virusului covid 19, informeaza Politia Prahova.

Potrivit IJP Prahova, au fost legitimate peste 100 de persoane, verificate peste 20 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și controlate peste 30 de autovehicule.

De asemenea peste 80 de persoane au fost avertizate verbal privind portul necorespunzător al măștii de protecție.
Polițiștii au aplicat 8 sanțiuni contravenționale (3 pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020), în valoare de 31.500 de lei.

Activități asemănătoare vor fi desfășurate în continuare în vederea conștientizării tuturor cetățenilor privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială, având în vedere Hotărârea nr. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.
Politia ne reaminteste de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19. Reamintim cetățenilor că, în conformitate cu Hotărârea Guvernului Nr. 856/2020, în această perioadă nu este permisă organizarea evenimentelor private.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.