Scandal la un bloc turn din Ploiești, după ce administratorul a pus lacăt la ghenă

Publicat in Eveniment Sâmbătă, 09:38 1025 ori
Google+ WhatsApp
Scandal la un bloc turn din Ploiești, după ce administratorul a pus lacăt la ghenă
Scandal la un bloc turn din Ploiești, după ce administratorul a pus lacăt la ghenă

Scandal la un bloc din Ploiești, după ce administratorul a pus lacăt la ghenă! O cititoare ne-a povestit că soțul administratorei blocului a agresat-o miercuri, 14 octombrie, smucind-o de geacă, în momentul în care i-a cerut explicații privind închiderea camerei de precolectare a deșeurilor.

Operatorul de salubritate Rosal a anunțat în luna septembrie asociațiile de proprietari de la blocurile turn că începând cu data de 1 octombrie nu va mai colecta deșeurile din camerele de precolectare. Astfel, pe data de 1 octombrie, administratorul blocului în cauză, G11 de pe strada Intrarea Polux din Ploiești, a pus lacăt la ghenă și la ușile de la fiecare etaj ale camerei de precolectare (foto sus).

De atunci, oamenii s-au văzut nevoiți să ducă gunoiul la ghenele exterioare ale altor blocuri. Ploieșteanca ne-a spus că de fiecare dată când duce gunoiul trebuie să meargă aproximativ 500 de metri, lucru dificil de făcut dacă are mai multe deșeuri. În plus, cartierul este plin de câini maidanezi, iar femeia spune că se teme adesea să meargă până la cea mai apropiată ghenă.

De aceea astăzi, când s-a întâlnit cu administratora blocului pe scară, i-a cerut explicații vizavi de motivul pentru care a pus lacăt la ghene. Ulterior, femeia susține că a venit cu ideea ca fiecare locatar să pună 5-10 lei pentru achiziționarea unor tomberoane care să fie puse în exteriorul blocului, moment în care administratora a început să țipe că nu este de acord să cheltuie bani, iar soțul acesteia ar fi devenit recalcitrant, ar fi țipat la femeie pentru că-i face reproșuri soției sale și ar fi smucit-o, trăgând-o de geacă.

În acel moment, femeia spune că a intervenit un bătrân care i-a spus să se îndepărteze pentru că bărbatul ar fi cunoscut ca având ieșiri violente.

Ploieșteanca ne-a contactat în speranța că va trage un semnal de alarmă și că astfel se va găsi o soluție pentru ca administratorul să fie convins să găsească o rezolvare pentru ca oamenii să aibă o ghenă în apropierea blocului. Aceasta spune că după incidentul de astăzi îi este teamă să mai abordeze personal subiectul, după ce soțul administratorei a agresat-o.

Sursa www.ziarulincomod.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.