Colegiul "Mihai Viteazul" Ploiești, închis de pandemie. Cursurile se fac DOAR online

Publicat in Eveniment 30 Septembrie 2020 1369 ori
Google+ WhatsApp
Colegiul "Mihai Viteazul" Ploiești, închis de pandemie. Cursurile se fac DOAR  online
Colegiul "Mihai Viteazul" Ploiești, închis de pandemie. Cursurile se fac DOAR online

Colegiul Național "Mihai Viteazul" din Ploiești se află, de astăzi, în Scenariul 3, cursurile fiind organizate, de astăzi, exclusiv on-line. Decizia a fost luată în urma cazurilor de coronavirus confirmate la nivelul unității de învățământ.

Aceeași decizie a fost luată, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, și pentru alte unități de învățământ, inclusiv mai multe licee din Ploiești, însă în acestea restricțiile sunt aplicate numai parțial, pentru câteva clase.

"Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova s-a întrunit marți, 29 septembrie 2020, într-o nouă ședință extraordinară, organizată în sistem  audioconferință, pentru a supune dezbaterii și aprobării Hotărârea nr.52 /29.09.2020 privind schimbarea scenariilor de lucru a mai multor unități de învățământ din județ ca urmarea a creșterii/scăderii ratei de infectare în localitățile unde se află aceste instituții sau ca urmare a confirmării ca fiind infectați cu noul coronavirus a unor elevi și/sau cadre didactice care au intrat în colectivitate. (...)

Pentru Grădinița Ploieștiori – grupa mică;

Școala Scorțeni plus structuri;

Liceul Tehnologic Administrativ și de Servicii „V. Slăvescu” Ploiești – cls. XI C;

Colegiul Național „M. Viteazul” Ploiești;

Colegiul Național „Al. I. Cuza” Ploiești – cls. X C;

Liceul Tehnologic „Elie Radu” Ploiești – cls. IX E și XII H;

Colegiul Economic „V. Madgearu” Ploiești – cls. XII E3 și X S7;

Liceul Teoretic „Gr. Tocilescu” Mizil – cls. XI A;

Școala Gimnazială „Sf. Vasile” Ploiești – cls. VIII C;

Colegiul Ferdinand I Măneciu – cls. X C, se dispune suspendarea cursurilor școlare organizate în modalitatea „față în față” și trecerea la Scenariul 3 (participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online), la propunerile consiliilor de administrație ale unităților de învățământ, avizate de Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Direcția de Sănătate Publică Prahova, pe o perioadă de 14 zile începând din data de 30.09.2020", a anunțat Prefectura Prahova.

Hotărârea vine după ce, la finalul săptămânii trecute, nouă  liceeni, jucători la echipa de juniori a ACS Petrolul Ploiești, au fost testați pozitiv pentru Covid-19, autoritățile județene anunțând încă de atunci că acest lucru ar putea influența scenariile de lucru valabile în școlile în care învață aceștia.

sursa: Actualitatea Prahoveana

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.